Innoveren

Waar werk verandert, komt het aan op anders werken en nieuw gedrag. JMD Advies, om nieuw werk goed uit te voeren.

Modules voor training en coaching; hulp bij innovatie

optimaliseert 20140721Direct resultaten voor je eigen praktijk. Steeds nieuwe onderwerpen.  In 2019:

- De loopbaan van je medewerker We kunnen veel meer doen om oudere medewerkers up-to-date te houden. Online programma van twee keer 1,5 uur, individueel of in een groep. Tijdelijk volledig gesubsidieerd; wij verzorgen de subsidie. Met punten voor beroepsregistratie. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

- Je beste presentatie Zet je verhaal extra goed neer door te oefenen met feedback in een live online sessie met een ervaren coach. € 195 plus BTW.

- Leren door reflectie Groepsprogramma van twee uur, of individueel videogesprek om echt te leren van je ervaring en nieuwe inzichten te halen uit wat je eigenlijk onbewust al weet.       € 390 (groep) of € 195 (individueel); plus BTW

 

shutterstock 60928333 veel zwarte pijlen een kant op en 1 rode er tegenin 20130923   Innovatie-webinars

 Leren van elkaars ervaringen; je laten inspireren om te doen wat werkt; samen in vragen duiken die niet zo voor de hand liggen; horen wat anderen belangrijk vinden. Dat kan allemaal in de webinars die we opzetten voor organisaties en hun relaties, partners, medewerkers, leden, vrijwilligers. Interactieve sessies online van een uur, in een serie zodat het proces tussentijds doorgaat. Zo laagdrempelig, dat niemand het hoeft te missen. Inloggen vanuit huis of vanaf je werkplek. JMD Advies, voor een andere benadering.

 

 

 

 

 

 

Citaten deelnemers en opdrachtgevers

“Zo hebben we nog nooit eerder met elkaar gesproken; ik wist niet dat dit kon. Het is goed dat we het gedaan hebben.”
 

“We moeten een orkest zijn, in plaats van een jukebox.”
 

“We werken nu echt anders; meer beslissingsruimte voor de medewerkers op de werkvloer. We moeten loslaten, anders werkt het niet.”
 

“Een compliment van de OR! Die brief lijst ik in!”

knop innoveren
knop samenwerken
knop leren
knop loopbaan